طرز تهیه پلو بندری

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای ۴ نفر

برنج ۳ پیمانه
پیاز خلال شده ۱ عدد
سیر کوبیده شده ۵ حبه
ادویه کاری، نمک و فلفل سیاه و روغن به میزان لازم
گوجه فرنگی فیله شده و خرد شده ۲ عدد
کنسرو تن ماهی ۲ عدد
سبزی شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید و ترخان از هر کدام ۴۰ گرم پاک شده
زعفران به دلخواه

طرز تهیه پلو بندری

برنج رو برای ۲ تا ۳ ساعت با آب و نمک خیس کنید.
پیاز و سیر رو در ماهیتابه تفت بدید و وقتی سرخ شد، سبزی و فیله گوجه و نمک و فلفل و ادویه کاری و تن ماهی رو اضافه کنید و بذارید تا تفت بخوره.
برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و مواد رو روی برنج بذارید تا دم بکشه و موقع سرو با برنج مخلوط کنید.

نکات

  • به مبحث “زرشک پلو با مرغ” برای آماده کردن برنج کته ای رجوع کنید.
  • طعم این پلو باید تند باشه، اگر با تندی مشکلی ندارید، پس حتما پودر فلفل قرمز هم بریزید.
  • اندازه تمام سبزی ها بر مبنای پاک شده اوناست، که پاک نشده تره، حدود ۵۵ گرمه و پاک نشده بقیه دو برابره!
  • میتونید نیمی از تن ماهی رو برای روی پلو کنار بذارید و موقع کشیدن روی پلو بدید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز