طرز تهیه پلو شنگ و تره کوهی با گردن گوسفندی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
برنج ۴ پیمانه
شنگ  ۵۰۰ گرم
تره کوهی ۳۰۰ گرم
گردن گوسفندی ۷۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
سیر درسته ۲ کله
نمک و روغن به میزان لازم
زردچوبه و ادویه و فلفل و آبلیمو به میزان لازم

طرز تهیه پلو شنگ و تره کوهی با گردن گوسفندی
پیاز رو خرد کنید و با همراه گوشت گردن تفت بدید.
وقتی گوشت خوب تفت خورد, نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه اضافه کنید و تفت بدید.
گوشت رو در زودپز بذارید و به میزان لازم روی اون آب سرد اضافه کنید و دو تا کله سیر رو بشویید و پوست های اضافی روی اون رو طوری بگیرید که حبه های سیر از هم باز نشن و درسته به گوشت اضافه کنید. کمی آبلیمو بزنید و درب زودپز رو ببندید تا گوشت بپزه.
کمی آب توی قابلمه بریزید و وقتی جوش اومد, تره کوهی خرد شده رو به اون اضافه کنید و اجازه بدید تا نیم پز بشه.
وقتی نیم پز شد, شنگ خرد شده رو اضافه کنید و وقتی با هم پختن, نمک و روغن اضافه کنید و برنج رو به قابلمه اضافه کنید.
در این مرحله باید روی برنج به اندازه یک بند انگشت آب باشه!
وقتی برنج جوش خورد و آب اون کشیده شد, اجازه بدید تا برنج دم بیاد و بعد با گوشت گردن نوش جان کنید.

نکات

  • شنگ یک سبزی کوهی هست که در فصل بهار در مناطق کوهستانی به صورت خودرو رشد میکنه!
  • از نظر ظاهری تقریبا فرمی مثل تره داره ولی مزه اون با تره متفاوته و کمی هم ترش مزه است!
  • خواص بسیار زیادی هم داره که میتونید در اینترنت جستجو کنید.
  • تره کوهی هم به صورت خودرو در مناطق کوهستانی رشد میکنه و تقریبا شبیه پیازچه هست ولی ریزتر و طعم تندی مثل پیاز و سیر داره!
  • تره کوهی هم خواص بسیار زیادی داره.
  • ‬تره کوهی دیرتر از شنگ میپزه, برای همین اول اونو به قابلمه اضافه کنید.
  • میتونید به جای گوشت گردن,از گوشت گوسفندی قیمه ای یا ماهیچه گوسفندی هم استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز