طرز تهیه پنینی مرغ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
فیله مرغ ۴۵۰ گرم
قارچ ۴۰۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد
پیازچه ۱۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
نان باگت ۲ عدد
پنیر موزارلا به میزان لازم
نمک و فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه پنینی مرغ
فیله مرغ رو نگینی کنید. قارچ رو اسلایس کنید. فلفل دلمه رو نگینی کنید. پیازچه رو ریز کنید.
پیاز رو خلالی کنید و با فیله مرغ تفت بدید. کمی که نرم شد, فیله مرغ رو اضافه کنید. کمی که تفت خورد, پیازچه و فلفل دلمه رو هم اضافه کنید و تفت بدید. وقتی مواد خوب تفت خوردند, نمک و فلفل و ادویه اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
نان باگت رو به ۳ قسمت مساوی تقسیم کنید. سر و ته نان رو ببرید. هر قسمت رو از وسط باز کنید. خمیر وسط نان رو خارج کنید و از مواد لای نان بذارید و کمی پنیر موزارلا روی مواد بذارید و وقتی همه مواد به همین ترتیب آماده شد, اونا رو در دستگاه پنینی قرار بدید و پرس کنید تا گریل بشن و آماده بشن و سپس سرو کنید.

نکات

  • میتونید مواد دیگه هم به سلیقه خودتون اضافه کنید.
  • اگر دستگاه پنینی نداشتید, میتونید توی تابه های گریل دو طرفه که سطح صاف دارن پنینی ها و آماده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز