طرز تهیه پوره سیب زمینی با سوسیس

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سیب زمینی آب پز ۸ عدد
سوسیس ۸ عدد
قارچ ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۴ عدد
پنیر موزارلا ۳۵۰ گرم
شیر ۸ قاشق سوپخوری
کره ۴ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه پوره سیب زمینی
سیب زمینی آب پز رو رنده کنید و با کره, نمک و فلفل و شیر به صورت پوره در بیارید. سوسیس و قارچ رو جداگانه تفت بدید.
کف ظرف مورد نظرتون رو چرب کنید, پوره سیب زمینی رو کف اون پهن کنید و روی اون, سوسیس, قارچ و گوجه نگینی رو بریزید, نمک و فلفل هم بپاشید و پنیر رو روی اونا بریزید و ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که پنیر طلایی بشه, بذارید.

نکات

  • میتونید روی سیب زمینی ها کمی سس کچاپ هم بریزید.
  • برای اینکه قارچ سیاه نشه, با حرارت بالا اونو تفت بدید و کمی آبلیمو هم اضافه کنید.
  • میزان پنیر به ذائقه شما بستگی داره!
  • به جای پنیر موزارلا, از پنیر پیتزا یا ترکیب پنیر پیتزا با پنیر طعم دار هم میتونید استفاده کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز