طرز تهیه پیتزا مخلوط

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای خمیر دو پخت

آرد سفید ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر یک چهارم قاشق چایخوری
نمک تا سه چهارم قاشق چایخوری
پودر خمیر ترش فوری یک قاشق سوپخوری
شکر یک و یک دوم قاشق چایخوری
ماست یک چهارم پیمانه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
آب ولرم یک دوم پیمانه، یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه
در یک کاسه مایه خمیر ترش رو بریزید و به اون آب ولرم و شکر رو اضافه کنید و بذارید حدود ۲۰ دقیقه بمونه تا مایه خمیر عمل بیاد.
آرد و بکینگ پودر و پودر سیر و نمک رو با هم ۳ تا ۴ بار الک کنید تا آرد سبک بشه. بعد مخلوط مایه خمیر رو اضافه کنید و هم بزنید. حالا وسط مواد رو گود کنید و ماست و روغن زیتون رو اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر یک دستی به وجود بیاد. اگر احساس کردید آرد کمه، کم کم آرد رو اضافه کنید. خمیر باید به حدی بشه که به دست نچسبه! ولی یک گیر کوچک هم به دست داره!
حالا یک کاسه رو چرب کنید و خمیر رو توی اون بذارید و روی اونو با یک کیسه بپوشونید و در یک جای گرم بذارید تا حجمش دو برابر بشه. بعد از این مدت مشتتون رو وسط خمیر کنید تا هوای اون خارج بشه . خمیر رو از کاسه در بیارید و برای چند دقیقه ورز بدید. اگر حوصله داشته باشید و خمیر رو ۸۰ تا ۱۰۰ بار روی میز کارتون بکوبید، کیفیتش بهتر میشه!
حالا روی سطح کار آرد بپاشید و وردنه رو هم آردی کنید و خمیر رو باز کنید. کف قالب پیتزا رو چرب کنید و خمیر رو توی اون پهن کنید و با چنگال چند سوراخ توی اون ایجاد کنید. ظرف رو برای ۶ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا نیمه پز بشه.

نکات

  • این مقدار خمیر تقریبا برای ۱ عدد پیتزا کافیه، پس بنا به تعداد لازم دستور رو چند برابر کنید.
  • این ۱ عدد خمیر تقریبا کلفته، اگر خیلی نازک میخواهید یا قالب شما کوچکه، به اون موارد هم دقت کنید.
  • قالب توی تصویر قالب گرد ۲۳ سانتی متری است.
  • نازکی و کلفتی خمیر بسته به ذائقه شماست.
  • میزان آرد همیشه تقریبیه، چون کیفیت آردها و سبک و سنگینی اونا همیشه متفاوته.
  • مایه خمیر وقتی به اصطلاح عمل میاد که روی اون حباب های ریزی ایجاد بشه و در واقع قل بزنه!

مواد لازم برای سس قرمز پیتزا
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد نگینی شده
سیر ۱ حبه پوره شده
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری
سس کچاپ ۲ قاشق سوپخوری
پودر تخم گشنیز یک دوم قاشق چایخوری
ریحان یک چهارم پیمانه خرد شده
شکر ۱ قاشق سوپخوری
سرکه ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل و سبزی معطر خشک و آویشن و روغن به میزان لازم

طرز تهیه
پیاز و سیر رو با روغن زیتون تفت بدید، نرم که شد، گوجه رنده شده رو اضافه کنید. حالا رب گوجه و سس کچاپ رو اضافه کنید. بقیه مواد رو هم اضافه کنید و بذارید تا سس غلیظ بشه.

نکات

  • میتونید سس رو در مخلوط کن، پوره کنید.
  • میتونید یک دوم پیمانه سس قرمز رو با یک دوم پیمانه سس مایونز مخلوط کنید و برای پیتزا استفاده کنید.

مواد لازم برای روی پیتزا
سوسیس۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
کالباس ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم
فلفل دلمه ۱ عدد کوچک
قارچ ۸۰ تا ۱۰۰ گرم
زیتون حلقه شده و نمک وپنیر پیتزا به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا مخلوط
اول روی خمیر از سس بمالید، کمی پنیر پیتزا بریزید و موادتون رو به اندازه و شکل دلخواه روی خمیر بذارید. روی خمیر رو با پنیر پیتزا بپوشونید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بذارید بپزه.

نکات

  • مواد روی پیتزا کاملا سلیقه ایه.
  • مقدار مواد هم بسته به سلیقه شماست.
  • میتونید از پنیرهای طعم هم در کنار پنیر پیتزا استفاده کنید. تا پیتزای شما طعم بهتری بگیره!
  • روی خمیر پیتزا رو با برس چرب کنید تا نسوزه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز