طرز تهیه کرپ صبحانه

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۱ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۱ و نیم پیمانه
کره ذوب شده ۳ قاشق غذاخوری
موز, توت فرنگی, نوتلا به میزان لازم

طرز تهیه کرپ صبحانه
تخم مرغ ها رو در یک کاسه مناسب بشکنید, اونا رو با چنگال بزنید تا از هم باز بشن!
حالا آرد رو الک کنید و روی تخم مرغها بریزید. با همزن دستی مخلوط بالا رو حسابی بزنید تا یکدست بشه.
حالا شیر رو کم کم به مواد بالا اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید. در آخر هم کره ذوب شده رو اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه!
کف ماهیتابه نچسب ۳۰ سانتی با لبه کوتاه رو با کره چرب کنید.
کمی از خمیر رو در تابه بریزید و سریع تابه رو بچرخونید تا مواد به طور یکسان کف تابه رو بگیره!
بین ۳ تا ۴ دقیقه زمان نیاز هست تا زیر کرپ طلایی بشه!
با لیسک, لبه های کرپ رو از تابه جدا کنید و با احتیاط و سریع برگردونید تا طرف دیگه هم طلایی بشه  !
بقیه خمیر رو هم به همین شکل آماده کنید.
روی کرپ های آماده رو با موز, توت فرنگی و نوتلا تزئین کنید و سرو کنید.

نکات

  • کرپ نوعی نان کوچیکه که در تابه طبخ میشه!
  • فرق کرپ با پنکیک در بکینگ پودر یا جوش شیرینه! به همین دلیل پنکیک بافتش کلفت و شبیه کیکه ولی کرپ بافتش مثل نانه!
  • کرپ رو میتونید شیرین یا غیر شیرین درست کنید.
  • میتونید همه مواد رو در مخلوط کن بریزید و برای ۳۰ ثانیه مخلوط کن رو روشن کنید تا حسابی مخلوط بشه!
  • اگر میخواهید کرپ رو شیرین میل کنید میتونید به مایه کرپ میتونید حدود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.
  • کرپ ها رو به عنوان دسر, صبحانه و عصرانه سرو میکنند.
  • میتونید کرپ رو رول کنید و میل کنید.
  • کرپها رو میتونید با خامه, مربا, نوتلا, مارمالاد, میوه های دلخواه و یا کاستارد میل کنید. حتی در ساده ترین حالت با پودر قند سرو کنید.
  • با این مقدار مواد حدود ۹ تا ۱۰ عدد کرپ به دست میاد!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز