طرز تهیه کوفته بادمجان

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم

گوشت چرخ کرده ۵۰۰گرم
پیاز ۱عدد
بادمجان تنوری ۱کیلو
سیر ۲حبه
گردو ۳۰۰گرم
برنج: ۲۰۰ گرم
آردسوخارى به میزان کافى
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

مواد لازم براى تهیه سس
پیاز ۱عدد
رب‌گوجه فرنگى ۲قاشق سوپخورى
آب ۳پیمانه
قرص عصاره گوشت ۲عدد
آب‌لیمو ۲ قاشق سوپخورى
روغن به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه کوفته بادمجان
گوشت را دوبار چرخ کنید و با نمک و فلفل خوب ورز بدید. پیاز را رنده کنید و آب اون را بگیرید. سپس به گوشت اضافه کنید و ورز بدید. بادمجان تنورى را ساطورى و له کنید. بادمجان و سیر له شده را به گوشت اضافه و مخلوط کنید. در آخر، گردوى خردشده و برنج آبکش را بریزید و خوب ورز بدید. مقدارى از مایه را بردارید و در دست به شکل بیضى بیارید. در صورت تمایل، مى‌تونید در وسط کوفته نصف گردو بذارید. سپس کوفته را در آرد سوخارى بغلتانید. در تابه‌اى روغن را گرم کنید و کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. بعد هم کوفته‌ها را در سسى که از قبل آماده کرده‌اید، قرار دهید تا بجوشد. پس از ۲۰ الی ۳۰ دقیقه، کوفته آماده است.

طرز تهیه سس

پیاز را خلالى خرد کنید و در روغن تفت دهید. بعد رب گوجه‌فرنگى را اضافه کنید و کمى سرخ کنید. سپس آب را بریزید و قرص عصاره گوشت را به آن اضافه کنید. نمک و فلفل سس را اندازه کنید و بذارید بجوشد تا کمى غلیظ شود. در آخر، آب‌لیمو را بریزید.

نکات کلیدی کوفته

  • سس کوفته باید جوشان باشه تا کوفته ها رو به اون اضافه کنید، در غیر این صورت وا میره!
  • ۲۰ دقیقه اول پخت، به هیچ وجه درب قابلمه رو نبندید!
  • هر چی بیشتر مواد رو ورز بدید، احتمال وا رفتن کمتره!
  • کوفته ها رو یکی یکی به سس اضافه کنید، اگر سس از جوش افتاد، بذارید دوباره به جوش بیاد، بعد یکی دیگه اضافه کنید.
  • با رعایت این نکات، کوفته اصلا وا نمیره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز