طرز تهیه کيک شکلاتی عنکبوتی!

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم برای خمیر
تخم مرغ ۴ عدد
آب گرم ۴ قاشق سوپخوری
شکر ۱ و یک چهارم پیمانه
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
آرد ۱ پیمانه
نشاسته پودر شده ۱ پیمانه
پودر کاکائو یک سوم پیمانه
بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری
مواد لازم برای داخل کیک
کره یک دوم پیمانه و یک چهارم پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
پودر کاکائو یک دوم پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
آب انگور ۲ قاشق سوپخوری
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه خمیر کیک شکلاتی عنکبوتی!
تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و هم بزنید، کف که کرد در حین هم زدن آب جوش رو به اون اضافه کنید. وقتی حجم تخم مرغ ۲ برابر شد، شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرفی دیگه، مواد خشک شامل آرد، نشاسته ذرت، پور کاکائو رو با هم مخلوط کنید. از الک چند بار رد کنید. مواد رو با تخم مرغ مخلوط کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابه. توی قالب بریزید، دو سوم از قالب رو پر کنید.
طبقه وسط فری که از قبل با دمای ۱۷۵ سانتی گراد گرم شده بذارید. حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کافیه!
یک خلال دندان توی کیک فرو کنید، اگه چیزی نچسبید، پخته.

طرز تهیه کرم شکلاتی
میزان کره، پودر قند، پودر کاکائو، تخم مرغ و وانیل رو مخلوط کنید. با همزن در حد یکدست شدن هم بزنید.آب انگور یا هر میوه دیگه برای رقیق شدن اضافه کنید. کیکی که پخته رو از وسط نصف کنید، روی لایه سفت از کرم شکلاتی مالیده، لایه بعدی رو روی اون بذارید. روی لایه دوم هم همین طور.

مواد لازم برای گاناش
به میزان مساوی خامه صبحانه رو با شکلات تخته ای ذوب شده رو با هم مخلوط کنید. روی حرارت بذارید تا یکنواخت بشه و سرد که شد روی کیک بمالید. این رویه برای انواع کیک ها عالیه!

نکات

  • ۲۰ دقیقه اول، درب فر رو اصلا باز نکنید, چون وف کیک میخوابه!
  • هر ۱ پیمانه کره، ۱۶۰ گرمه و هر ۱ پیمانه روغن جامد ۱۵۰ گرمه، پس اگه خواستید با هم جایگزین کنید، حواستون باشه.
  • اگر آبمیوه نداشتید, به جای اون آب بریزید.
  • کرم شکلاتی برای رویه بیسکویت ها خیلی خوشمزه است.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز