طرز تهیه کیک انگلیسی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۳۰۰ گرم یا ۲ پیمانه
روغن جامد ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۶ عدد
شکر ۲۵۰ گرم یا یک و یک چهارم پیمانه
شیر ۱۲۵ میلی لیتر یا یک دوم پیمانه
گردو خرد شده ۵۰ گرم یا یک دوم پیمانه
پودر کاکائو یک قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک انگلیسی
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. میزان شکر رو نصف کنید. سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی بزنید تا شروع به فرم گرفتن کنه, نیمی از شکر رو طی چند مرحله و کم کم به سفیده اضافه کنید. سفیده رو به حدی بزنید که وقتی ظرف رو برعکس میکنید از ظرف نریزه و جای پره های همزن روی اون بمونه!
حالا نیمه دیگه شکر رو با زرده مخلوط کنید و با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه! بعد روغن جامد و وانیل رو اضافه کنید و باز هم بزنید. آرد و بکینگ پودر رو ۳ تا ۴ بار از الک رد کنید تا سبک بشه و کم کم به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید. حالا شیر رو هم کم کم اضافه کنید و مواد رو خوب با هم مخلوط کنید. در آخر, سفیده رو اضافه کنید و با لیسک, دورانی از یک جهت مخلوط کنید تا پف سفیده نخوابه!
حالا ۶ تا ۷ قاشق سوپخوری از مواد رو بردارید, با گردو و پودر کاکائو مخلوط کنید.
کف قالب لوف رو کاغذ روغنی بندازید و موا رو روی اون بریزید, بعد مواد کاکائویی رو روی اون بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید! بعد از خنک شدن, از قالب در بیارید.

نکات

  • اگر شکر رو یکباره به سفیده اضافه کنید, سفیده فرم نمیگیره!
  • سفیده اگر بیش از حد زده بشه, خشک و آهاری میشه و براقیت خودش رو از دست میده!
  • سفیده همیشه با همزن باید از یک سمت زده بشه, وگرنه آب میندازه و فرم نمیگیره!
  • وقتی همه مواد رو با زرده مخلوط میکنید, ممکنه از نظر شما سفت باشه, ولی نگران نباشید, چون وقتی سفیده رو مخلوط میکنید, این مورد برطرف میشه!
  • میتونید به جای روغن جامد از کره استفاده کنید, ولی مدت زمان نگهداری کیک کوتاه تر میشه!
  • قالب لوف همون قالب کیک های صبحانه است!
  • همیشه فر رو از قبل گرم کنید.
  • همیشه آرد رو الک کنید تا کیک شما سبک بشه!
  • میتونید روی کیک رو پودر قند بپاشید.
  • میزان سرو: ۱۰ تا ۱۲ نفر

منبع: با ما بخون ، سر آشپز