طرز تهیه کیک راه راه یا zebra cake

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد دو و نیم پیمانه+ ۲ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری

پودر کاکائو ۲ قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 
طرز تهیه کیک راه راه
تخم مرغ ها رو با همزن بزنید تا جایی که کرم رنگ و کشدار بشه, حالا همین طور در حین هم زدن شکر رو کم کم اضافه کنید و باز هم بزنید, وانیل رو هم اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا با هم ترکیب بشن.
حالا روغن رو اضافه کنید و باز هم بزنید, بعد شیر رو اضافه کنید و باز هم بزنید.
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و ۳ تا ۴ بار الک کنید تا سبک بشه و کم کم به مخلوط بالا اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مایه یکدستی حاصل بشه.
حالا مواد رو نصف کنید, به نیمی از مواد ۲ قاشق آرد رو اضافه کنید و به نیم دیگه ۲ قاشق پودر کاکائو.
مواد رو جداگانه هم بزنید تا به هم مخلوط بشن.
کف قالب گرد, کاغذ روغنی بندازید.
حالا از مرکز مواد شروع کنید.
۲ تا ملاقه جداگانه توی نوع مایه بذارید, از مرکز ظرف یک ملاقه از مواد ساده بریزید و وسط اون یک ملاقه کاکائویی, دوباره وسط دایره کاکائویی, یک ملاقه از مواد ساده و همین طور تا آخر این کار رو تکرار کنید.
نگران نباشید, مواد با هم ترکیب نمیشن, بلکه همینطوری باز میشن و به سمت بیرون دایره پخش میشن.
حالا قالب رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه در طبقه وسط بذارین تا بپزه.
بعد کیک رو از فر در بیارید و کمی صبر کنید تا خنک بشه و بعد روی پنجره سیمی بذارید تا کاملا خنک بشه و بعد سرو کنید.
نکات

  • پودر کاکائو رو از الک رد کنید تا توی مواد گلوله نشه.
  • برای پخت کیک, فر همیشه از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبلش باید روشن بشه.
  • همیشه آرد رو چند بار الک کنید تا سبک بشه!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز