طرز تهیه کیک شیر داغ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
شیر ۲ پیمانه
شکر یک و نیم پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک شیر داغ
تخم مرغها, شکر و وانیل رو با همزن کاملا بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. حالا روغن رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا مواد یکدست بشن.
حالا شیر داغ رو کم کم اضافه کنید و باز هم با همزن بزنید تا مواد یکدست بشن.
آرد و بکینگ پودر رو ۳ تا ۴ بار از الک رد کنید و به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. حالا کف قالب رو کاغذ روغنی بندازید و مواد رو در قالب بریزید و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.
بعد اجازه بدید تا کیک کمی خنک بشه و اونو از قالب در بیارید و روی پنجره سیمی قرار بدید تا کاملا سرد بشه.

نکات

  • میتونید در صورت دلخواه ۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو رو به همراه آرد الک کنید و به کیک اضافه کنید.
  • همیشه فر رو از ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
  • همیشه آرد رو الک کنید تا سبک بشه.
  • شیر داغ رو به تخم مرغ و شکر, یکباره اضافه نکنید, چون در اون صورت تخم مرغ بوی زهم میگیره!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز