طرز تهیه کیک ماست

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۲۰۰ گرم
تخم مرغ ۴عدد
ماست یک فنجان
شکر یک فنجان
کره یا روغن ۵۰ گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
پوست رنده شده لیمو یک قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک ماست

کره یا روغن رو با شکر بزنید تا کمی نرم بشه.
زرده های تخم مرغ رو یکی یکی اضافه کنید و مرتب اون رو به هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه. ماست رو با قاشق بزنید تا صاف بشه و با رنده پوست لیمو به شکر و روغن اضافه کنید.
آرد و بکینگ پودر رو ۳ بار از الک رد کنید و کم کم به وسیله الک به مواد قبل اضافه کنید و آروم اون رو با لیسک دورانی و از یک جهت مخلوط کنید. سفیده ها رو هم آنقدر هم بزنید، تا کاملاً فرم بگیره. اون رو هم به مایه کیک اضافه کرده و به حالت دورانی و آروم مخلوط کنید.
مواد رو در قالبی که با کاغد روغنی پوشوندید، بریزید و قالب رو در طبقه وسط فر ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتی گراد بذارید تا به مدت یک ساعت بپزه و و طلایی بشه.
بعد کیک رو از فر خارج کرده و بعد از خنک شدن اون رو روی توری سیمی برگردونید تا کاملا سرد بشه و عرق نکنه!

نکات

  • برای کیفیت بهتر کار، حتما آلبوم “نکات کلیدی پخت کیک و شیرینی” رو ببینید!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز