طرز تهیه کیک موکا‬

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم‬
‫آرد ۲۵۰ گرم‬
‫روغن یک دوم پیمانه‬
‫پودر شکر ۱۵۰ گرم‬
‫تخم مرغ ۳ عدد کوچک‬
‫شیر قهوه ۱ پیمانه‬
‫شکلات تلخ ۱۰۰ گرم‬
‫بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری‬

‫طرز تهیه‬ کیک موکا‬
‫آرد رو ۳ تا ۴ بار الک کنید تا سبک بشه!‬
‫شکلات رو به روش بن ماری حرارت بدید تا آب بشه!‬
‫در یک کاسه بکینگ پودر و کمی از پودر شکر و مقداری از شیر قهوه رو مخلوط کنید و کناری بذارید تا کف کنه!‬
‫تخم مرغ ها رو به همراه پودر شکر با همزن بزنید تا پف کنه! بعد شیر قهوه رو با مواد ترکیب کنید و بازم با همزن هم بزنید. ‬حالا آرد رو اضافه کنید و کمی با همزن بزنید تا صاف و یکدست بشه! در مرحله بعدی مخلوط بکینگ پودر رو اضافه کنید و هم بزنید. آخر سر هم روغن رو مخلوط کنید و این بار مواد رو با لیسک به صورت دورانی هم بزنید تا خوب مخلوط بشه!
کف قالب گرد ۲۵ سانتی متری کاغذ روغنی بندازید و کمی چرب کنید. مواد رو توی قالب بریزید. حالا قاشق قاشق شکلات آب شده رو در جاهای مختلف روی مایه کیک بریزید و بعد با یک چاقو یا چنگال کمی هم بزنید تا حالت مرمری پیدا کنه و در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بپزید و وقتی خنک شد از قالب در بیارید و سرو کنید.

نکات

  • روش بن ماری یعنی حرارت غیر مستقیم. میتونید شکلاتها رو روی بخار کتری بذارید تا آب بشه!
  • همیشه آرد رو ۳ تا ۴ بار الک کنید تا سبک بشه و کیفیت کیک بهتر بشه!
  • همیشه فر رو از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید.
  • وقتی در یک دستور گفته میشه مواد رو با لیسک به صورت دورانی هم بزنید برای اینه که پف کیک نخوابه!
  • برای اطمینان از پخت کیک, یک خلال دندان در مرکز کیک فرو کنید, اگر چیزی از مواد به اون نچسبید, کیک پخته است!
  • ۲۰ دقیقه اول, به هیچ وجه درب فر رو باز نکنید, چون پف کیک کیخوابه!
  • به جای شیر قهوه میتونید از شیرهای طعم دار دیگه یا ترکیب شیر با قهوه فوری استفاده کنید.
  • پودر شکر منظور شکر دانه ریز هست!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز