طرز تهیه کیک وانیلی ۳ آرد

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد سفید ۷۵ گرم
آرد ذرت ۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰ گرم
کره ۱۸۵ گرم
شکر ۱۶۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک وانیلی
قالب گرد میان تهی رو کاغذ روغنی بندازید و کف اونو چرب کنید.
فر رو هم با دمای ۱۷۵ سانتی گراد گرم کنید.
آرد ها رو با هم مخلوط کنید و ۴ بار الک کنید تا آرد سبک بشه. وانیل و بکینگ پودر رو به اون اضافه کنید.
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید. زرده ها رو با شکر با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه.حالا میزان کره رو اضافه کنید و باز هم با همزن بزنید تا خوب مخلوط بشه.
سفیده ها رو هم جداگانه بزنید تا فرم بگیره و وقتی ظرف رو وارونه میکنید از ظرف نریزه!
ترکیب آردها رو به مخلوط زرده و شکر و کره اضافه کنید و با همزن کمی بزنید تا مخلوط بشه. حالا سفیده های زده شده رو اضافه کنید و این بار با لیسک دورانی و از یک جهت با هم ترکیب کنید تا پف کیک نخوابه!
مواد رو در قالب بریزید و حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در طبقه وسط فر در بذارید تا کیک بپزه.
بعد از ۱۵ دقیقه کیک رو از قالب در بیارید و روی پنجره سیمی بذارید تا خنک بشه و سرو کنید.

‫‬نکات

  • ‫‬برای کیفیت بهتر کارتون, به آلبوم نکات کلیدی کیک و شیرینی مراجعه کنید.
  • الک کردن آردها باعث میشه بافت کیک شما پوک و ترد بشه و کیک سنگین نباشه!
  • ‬همه مواد باید حداقل ۲۰ دقیقه به دمای محیط رسیده باشند!
  • ‬فر رو حتما از ۱۵ دقیقه قبل گرم کنید.
  • ‬برای اینکه بفهمید کیک پخته, یک عدد خلال دندان در کیک فرو کنید, اگر چیزی به خلال دندان نچسبید, کیک پخته!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز