طرز تهیه کیک کارامل

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
کره ۱۸۵ گرم
شکر قهوه ای ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۲ عدد
عسل ۸۰ میلی لیتر
بادام آسیاب شده ۴۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری
شیر ۱۸۰ میلی لیتر

طرز تهیه کیک کارامل
قالب گرد میان تهی رو کاغذ روغنی بندازید و چرب کنید.
در ظرفی کره و شکر قهوه ای رو بزنید تا صاف و یکدست بشه. بعد تخم مرغ ها و عسل رو اضافه کنید و باز با همزن بزنید تا تخم مرغ کمی پف کنه!
آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط کنید و ۴ بار از الک رد کنید تا آرد سبک بشه.
حالا آرد و بکینگ پودر و شیر و بادام آسیاب شده رو با مواد بالا یعنی شکر قهوه ای، کره، تخم مرغ و عسل مخلوط کنید و با لیسک، دورانی از یک جهت هم بزنید تا پف کیک نخوابه!
مواد رو توی قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
یک خلال دندان توی کیک فرو کنید، اگر چیزی به خلال دندان نچسبید، کیک آماده است.

نکات

  • برای نتیجه گیری بهتر در پخت کیک، حتما آلبوم “نکات کلیدی پخت کیک و شیرینی” رو مطالعه کنید.
  • میتونید شکر رو کارامل کنید و مثل سس روی کیک بدید.
  • باز هم یادتون باشه که ۲۰ دقیقه اول پخت کیک، درب فر رو باز نکنید، چون پف کیک میخوابه!
  • شکر قهوه ای طعم خوبی به این کیک میده!
  • شکر قهوه ای رو میتونید از فروشگاه های لوازم قنادی تهیه کنید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز