طرز تهیه ‎کوکوی نخود فرنگی و ذرت

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‎سیب زمینی ۲ عدد
‎نخودفرنگی ۵۰ گرم
‎ذرت ۵۰ گرم
‎گوجه فرنگی ۲ عدد سفت
‎تخم مرغ ۴ عدد
‎پیاز ۲ عدد
‎سیر رنده شده ۲ حبه
‎فلفل سبز ۴ عدد
‎پنیر پیتزا نصف پیمانه
‎گشنیز خرد شده ۲ قاشق سوپخوری
‎پودر زیره ۱ قاشق چایخوری
‎نمک و فلفل و ادویه و روغن به میزان لازم

‎طرز تهیه کوکوی نخود فرنگی و ذرت
‎سیب زمینی رو نگینی کنید و آبپز کنید‫.‬ نخود فرنگی رو هم بپزید‫.‬
‎گوجه فرنگی رو نگینی کنید. ‬
‎‫پیاز رو نگینی کنید و تفت بدید‫.‬ در اواسط سرخ شدن‫,‬ سیر رنده شده رو اضافه کنید‫.‬ وقتی پیاز و سیر طلایی شدن‫,‬ تمام سبزیجات رو به همراه ادویه ها اضافه کنید و برای ۳ تا ۴ دقیقه تفت بدید‫.‬
‎وقتی مواد تفت خورد‫,‬ تخم مرغ ها رو در یک کاسه بشکنید و روی مواد بریزید و درب تابه رو بذارید تا تخم مرغ پف کنه و ببنده‫!‬
‎وقتی زیر کوکو طلایی شد‫,‬ پنیر پیتزا رو روی مواد بریزید و اجازه بدید تا پنیر آب بشه و بعد سرو کنید‫.‬

‫‬نکات

  • ‬لازم نیست سبزیجات به هنگام تفت دادن کاملا بپزند‫,‬ بهتره سبزیجاتی مثل فلفل سبز و گوجه فرنگی بافتشون حفظ بشه‫!‬
    ‎‫
  • این کوکو از اون جایی که خیلی سریع آماده میشه میتونه گزینه مناسبی باشه برای وقتی که زمان کافی نداریم‫!‬
    ‎‫
  • ‬این میزان برای ۴ تا ۶ نفر کافیه‫!‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز