طرز تهیه 3 مدل شیرینی عید

دسته بندی: آشپزی طرز تهیه 3 مدل شیرینی عید

طرز تهیه چند شیرینی خوشمزه برای عید نوروز را همین جا یاد بگیرید و این شیرینی ها را برای مهمانان عزیز نوروزی آماده کنید. این شیرینی ها طعم و مزه خوبی دارند و می توانند روزهای بهاری شما را زیباتر کنند.

شیرینی ملکه بادام

مواد لازم:

  • آرد: ۴۵۰ گرم
  • کره سرد:۳۰۰گرم
  • تخم مرغ:۱عدد
  • وانیل: ۴/۱ قاشق چایخوری
  • شکر:۱۵۰گرم

طرزتهیه : برای تهیه این شیرینی عید خوشمزه شکر، کره، تخم مرغ و وانیل را درحد مخلوط شدن با همزن برقی بزنید. آرد را به تدریج اضافه کنید وبه آرامی ورز دهید تا خوب مخلوط شود. خمیررا داخل ظرفی قراردهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.

طرز تهیه شیرینی بادام زمینی برای عید

مواد رویه:

  • کره: ۱۵۰گرم
  • شکر:۱۵۰گرم
  • عسل: ۶۰گرم
  • آرد:۳ قاشق سوپخوری
  • خامه صبحانه:۴/۱ پیمانه
  • خلال بادام:۲۰۰گرم

طرز تهیه: ابتدا کره، شکر، عسل و خامه را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. پس از حل شدن شکر آرد را اضافه کرده سپس خلال بادام را اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه از روی حرارت بردارید.
خمیر را به قطر۳ میلیمتر باز کرده و داخل سینی فر به ابعاد ۳۰ در ۴۰ پهن کنید و چنگال زده و داخل فر که از ۱۵ دقیق قبل گرم شده قرار دهید به مدت ۱۵ دقیقه در حدی که فقط روش کمی طلایی شود. سپس از فر خارج کرده و مواد رویه را میریزیم و مجدد ۲۰ دقیقه در فر قرار می‌دهیم. پس از خنک شدن به اندازه دلخواه برش بزنید یا کاتر بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.

کوکی بادام زمینی

مواد لازم:

  • آرد:۳۷۰ گرم
  • روغن صاف:۲۵۰ گرم
  • شیرخشک قنادی: ۳۰گرم
  • وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
  • پودرقند: ۶۰ گرم
  • آب:۳۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پودرنارگیل: ۶۰ گرم

مواد میانی:

  • کره بادام زمینی: ۱۵۰ گرم
  • پودرقند: ۱۰۰ گرم
  • پودرکاکایو: ۲۰ گرم

طرز تهیه شیرینی عید، کوکی بادام زمینی:

روغن صاف و آرد را با همزن برقی بزنید تا به صورت خورده نان در آید. سپس پودرنارگیل و شیرخشک اضافه کنید. در ظرف دیگری پودرقند، تخم مرغ، آب و وانیل را با هم بزنید و به مواد آردی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شود. سپس مواد میانی را درون خمیر گذاشته و کاتر بزنید و در فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۱۵ دقیقه قرا دهید. بعد از سرد شدن پودرقند الک کنید و وسطش را با انواع ژله مغزی تزیین کنید.
برای مواد میانی پودرقند، کره بادام زمینی و پودر کاکایو را با هم ترکیب کنید.
روغن صاف: همان روغن قنادی یا روغن ۵۰ است.

شیرینی اسکار

مواد لازم:

  • آرد: ۳۰۰ گرم
  •  پودرقند: ۱۰۰ گرم
  •  کره: ۱۵۰ گرم
  • هل۲/۱ قاشق چایخوری
  • وانیل:۸/۱ قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: ۱ عدد کامل و ۱ عدد زرده
  • سفیده: ۱ عدد برای رومال
  • گردو و بادام : به میزان لازم
شیرینی ملکه بادام

طرز تهیه: کره و پودرقند را با همزن برقی بزنید تا پوک و سبک شود. سپس تخم مرغ و زرده تخم مرغ را اضافه کرده وانیل و هل را اضافه می کنیم. آرد را که از قبل الک کرده‌ایم کم کم به مواد اضافه می‌کنیم. خمیر که آماده شده در ظرف قرار داده و ۱ ساعت در یخچال میگذاریم استراحت کند. سپس از خمیر گلوله ای کوچک برداشته سفیده تخم مرغ میزنیم و داخل گردو یا بادام که خورد کرده ایم میغلطانیم وسطش را سوراخ می کنیم و داخل فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده ایم میگذاریم به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه تا پخته شود. بعد از خنک شدن پودرقند الک می کنیم و با شکلات یا انواع ژله مغزی دیزاین می کنیم.

منبع: با ما بخون ،نی نی سایت