طرز درست کردن خامه شیرین از خامه صبحانه

دسته بندی:

طرز تهیه

هر کدوم از این بسته های خامه پاکت صورتی با مارکهای مختلف معمولا ۲۰۰ تا ۲۵۰ میلی لیتر هستن که به ازای هر دو تا پاکتش ما نصف لیوان شکر لازم داریم. یعنی برای هر ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلی لیتر خامه تقریبا ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم شکر(البته شکر باید دانه ریز باشه) و میزان شیرینی هم بسته به ذایقه شما داره!

واسه یه کیک ساده دایره ای به قطر تقریبی ۲۱ تا ۲۳ سانت این مقداری که میگم جواب میده. البته اگه چیزی اضافه اومد هم این خامه به خوبی فریز میشه. یعنی ماهها توی فریزر توی ظرف در بسته میتونید نگهداری کنید. ولی خیلی مهمه که کنار مواد بودار نباشه که بو جذب نکنه و حسابی هم در ظرف کیپ باشه که هوا نبینه. از فریزر در آورده  و میذاریم آب بشه,( آب که نه, مثل یخمک باید باشه! ) در حدی که پره همزن توی اون فرو بره و خوب میزنیم.

پاکت خامه ها رو که باز کردید حتما آب توی پاکت رو بریزید دور, حالا شکر رو بریزید روش.

با چنگال فقط به اندازه ای که شکر توی خامه مخلوط شه همش میزنیم. بعد میذاریم توی فریزر تا تگری بشه.

حالا اگه زمستونه که معمولا ۲۰ دقیقه ای آماده است. ولی اگه تابستونه یه کم بیشتر، تا جایی که حالت یخمکی پیدا کنه و پره همزن به راحتی توش فرو بره.

کریستالهای یخ رو به وضوح باید توی خامه تون ببینید. این مرحله اش مهمه!

اگه این فرمی نشده باشه توی کیفیت نهایی خامه تاثیر میذاره.

تمام مدت باید یه ظرف بزرگ رو پر از یخ کنید و زیر ظرفی که میخواهید خامه رو فرم بدید بذارید که خامه تمام مدت سرد باشه.
مهمه که ظرفتون خیلی خیلی بزرگ و جادار باشه چون خامه قراره افزایش حجم بده. حداقل شش برابر میشه!

حالا شروع به همزدن با همزن کنید. در اوایل کار ، خامه کاملا آب میشه. ولی صبور باشید و همینطور به همزدن ادامه بدید.
در اوایل کار، شما خامه رو بره بره ای میبینید یعنی تیکه های چربی توش مشاهده میشه. به هم زدن ادامه بدید.
تا جایی که اثر پره ها کاملا توی خامه میمونه و اگر ظرف رو برعکس کنید، خامه از تو ظرف نریزه .شما میتونید به راحتی کیک ها تون رو هر مدلی که خواستید تزئین کنید. تو این مرحله دیگه میشه اسانس و رنگ به خامه اضافه کرد. حتما واسه تزئین کیک به خامه تون اسانس خوشبو اضافه کنید چون همین یک قطره اسانس تاثیر زیادی توی نتیجه کار داره. و خودتون حتما وارد هستید که بیشتر از ۳ قطره اسانس، خامه رو تلخ میکنه.

من پیشنهاد میکنم که کیکتون رو از روز قبل درست کنید و سلفون بکشید و توی یخچال نگهدارید و در روز جشن یا مهمونی خامه رو درست کنید و سریع به تزئینش بپردازید. ولی اگه خواستید خامه رو از قبل درست کنید… با همون شرایطی که گفتم نگهداری کنید و موقع استفاده دوباره خوب بزنید که به همین کیفیت برسید.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز