نحوه درست کردن سیب زمینی طلایی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
سیب زمینی پخته و رنده شده ۱ کیلوگرم
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم
هویج نگینی خرد شده ۴ عدد
نخود فرنگی ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه بزرگ ۱ عدد
شیر ۲ پیمانه
پنیر پیتزا ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
کره ۱۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

طرز تهیه سیب زمینی طلایی
سیب زمینی رو با شیر و نمک و فلفل و کره آب شده, مخلوط کنید کنید و روی حرارت بذارید تا کمی سفت بشه.
هویج رو جداگانه آب پز کنید.
پیاز رو خرد کنید و گوشت چرخ کرده رو به اون اضافه کنید و تفت بدید. حالا فلفل دلمه و نخود فرنگی و هویج پخته رو اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید. در آخر رب گوجه رو اضافه کنید و تفت بدید و نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه بزنید و حرارت رو خاموش کنید.
کف یک ظرف پیرکس رو کمی چرب کنید و سیب زمینی رو کاملا پهن و صاف کنید. روی اون مخلوط گوشت چرخ کرده رو بریزید و روی همه مواد رو با پنیر پیتزا بپوشونید و برای ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد بذارید تا پنیر طلایی بشه.

نکات

  • میتونید از ترکیب پنیر پیتزا و انواع پنیرهای طعم هم استفاده کنید.
  • این میزان خوراک برای ۴ تا ۶ نفر کافیه.
  • همیشه رب رو تفت بدید تا هم بوی خامی اون گرفته بشه و هم خوشرنگ تر بشه.

منبع: با ما بخون ، سر آشپز