نحوه درست کردن فلافل

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم:

نخود خیس شده ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
جعفری بسیار ریز شده ۳ قاشق غذاخوری
ادویه فلافل یا کاری ۱ قاشق چایخوری
بکینگ پودر اندازه نوک قاشق چایخوری
فلفل و نمک و روغن به میزان لازم

مواد لازم برای سس:

سس قرمز ۶ قاشق غذاخوری

شیره تمر هندی ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

نحوه درست کردن فلافل:

نخود رو به مدت ۲ روز خیس کنید و توی این دو روز چند بار آبش رو عوض کنید.
نخود رو توی چرخ گوشت یا دستگاه غذاساز یا دستگاه ۱، ۲ ، ۳ خرد کنید. البته نباید نخود پوره بشه، باید یه کم دونه هاش زیر دندون حس بشه!
پیاز و سیر رو هم با رنده ریز رنده کنید و آب اونا رو حسابی بگیرید و به نخود اضافه کنید.
جعفری خیلی ریز و ساطوری رو به همراه نمک وفلفل و ادویه فلافل و کمی بکینگ پودر اضافه کنید و خوب ورز بدید و برای ۱ تا ۲ ساعت توی یخچال بذارید و بعد سرخ کنید.

طرز تهیه سس

مواد رو با هم مخلوط کنید و فلفل فراوون بزنید و روی حرارت بذارید تا کمی غلیظ بشه!

نکات

  • اگه قالب فلافل رو از فروشگاههای لوازم قنادی یا پلاسکو تهیه کنید که کارتون راحت میشه.
  • بهترین ظرف برای سرخ کردن ظرفی گوده که بتونید روغن زیادی توش بریزید، مثل شیرجوش.
  • جنوبی ها بادمجان رو تکه ای و کوچک و نازک برش میدن و با این غذا میخورن، اگه طعم بادمجون رو دوست دارید، پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
  • این غذا با نان باگت و سس اون عالی میشه.
  • اگر تندی دوست دارید، این غذا رو حتما تند میل کنید, جوری که دهانتون بسوزه!!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز