نحوه درست کردن کاپ کیک نخود فرنگی

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
آرد ۲۵۰ گرم
فیله مرغ ۱۰۰ گرم
نخود فرنگی ۱۳۰ گرم
کنسرو ذرت ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا ۹۰ گرم
تخم مرغ  ۲ عدد
ماست یک دوم پیمانه
فلفل دلمه ۵۰ گرم
بکینگ پودر یک و یک دوم قاشق چایخوری
سیر پوره شده ۲ حبه
پیاز ۱ عدد
کره ذوب شده ۵۰ گرم
نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه کاپ کیک نخود فرنگی
فیله های مرغ رو نگینی ریز کنید و به همراه پیاز نگینی ریز با حرات بالا تفت بدید, کمی نمک و فلفل و ادویه هم به مرغ اضافه کنید.
تخم مرغ رو با چنگال بزنید تا صاف و یکدست بشه, به اون کره ذوب شده رو اضافه کنید.
بکینک پودر رو به ماست اضافه کنید تا کیک شما بیشتر پف کنه و سبک تر بشه!
در ظرفی مناسب, فیله های مرغ, فلفل دلمه, نخود فرنگی, ذرت, پنیر موزارلا, ترکیب ماست و تخم مرغ و سیر رو هم اضافه کنید, کمی نمک و فلفل اضافه کنید و هم بزنید.
در ظرفی مناسب, آرد رو بریزید و وسط اون رو گود کنید و مواد رو وسط اون بریزید و در حد مخلوط شدن, هم بزنید.
قالب های مافین رو چرب کنید و مواد رو در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ سانتی گراد به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بذارید تا کاپ کیک ها طلایی بشن!

نکات

  • اگر دیدید که وقت مخلوط کردن, مواد خیلی خشکه, میتونید کمی ماست دیگه هم اضافه کنید.
  • با این میزان مواد حدود ۱۲ عدد از کاپ کیک ها به اندازه ای که در تصویر میبینید, به دست اومد!

منبع: با ما بخون ، سر آشپز