مواد لازم
سفیده تخم مرغ ۲ عدد
پنیر کبابی ۲۰۰ گرم
پودر سوخاری ۱۰۰ گرم
روغن و نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه پنیر سوخاری
سفیده رو با چنگال بزنید تا از حالت لختگی در بیاد و کمی نمک و فلفل بزنید.
پنیر ها رو برشهای مربعی بدید و اونا رو اول تو تخم مرغ، بعد توی آرد سوخاری، دوباره توی تخم مرغ و بعد توی آرد سوخاری بزنید و بعد اونا رو سرخ کنید.
نکات
- چون پنیر خودش نمک داره، در ریختن نمک توی تخم مرغ زیاده روی نکنید.
- اگر کمی پنیرهای آغشته به مواد سوخاری رو توی یخچال بذارید، مواد انسجام بهتری پیدا میکنند!
- این پنیر قابلیت حرارت دادن رو داره!
- میتونید این پنیر رو در کنار غذاهای گوشتی، غذاهای سرد و …سرو کنید.
منبع: با ما بخون ، سر آشپز