طرز تهیه کباب گوشت و قارچ

دسته بندی: آشپزی

مواد لازم
‎گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
‎قارچ ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
‎جعفری ۱۰۰ گرم
‎سویا ۲ پیمانه
‎تخم مرغ ۲ عدد
‎فلفل دلمه ای ۱ عدد
‎گوجه فرنگی ۵ تا ۶ عدد
‎پیاز ۱ عدد بزرگ
‎نمک و فلفل و کره و آویشن و ادویه به میزان لازم

‎طرز تهیه کباب گوشت و قارچ
‎سویا رو برای ۱ ساعت در آب خیس کنید‫.‬ توی این فاصله‫,‬ چندین بار آب اونو بگیرید و با دست حسابی فشار بدید‫,‬ بار آخر هم در نمک و آبلیمو خیس کنید و آبکش کنید و حسابی آبش رو بگیرید‫.‬
‎در یک کاسه مناسب‫,‬ گوشت چرخ کرده رو بریزید‫,‬ سویا و جعفری و پیاز رنده شده رو اضافه کنید‫,‬ تخم مرغ ها رو اضافه کنید و خوب هم بزنید‫.‬ یکی از گ‫وجه ها رو هم رنده کنید و اضافه کنید. ‬به مایه کباب‫,‬ نمک و فلفل و ادویه و آویشن بزنید‫ و مخلوط کنید.‬
‎‫ظرفتون رو کمی چرب کنید. به اندازه نارنگی از مواد بردارید و در دست گرد کنید و توی ظرف بچینید, روی کباب ها رو ورقه های گوجه فرنگی, اسلایس قارچ و فلفل دلمه نگینی بذارید. در آخر, روی همه کباب ها یک تکه کره بذارید, روی ظرف رو با فویل بپوشونید و ظرف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۵ سانتی گراد به مدت ۱۵ دقیقه بذارید. بعد فویل رو بردارید و ۲۵ دقیقه دیگه هم توی فر بذارید تا کباب ها حسابی مغز پخت بشن و بعد سرو کنید.‬

‎‫نکات‬

  • ‎‫این کباب رو میتونید با گوشت چرخ کرده تنها هم درست کنید.‬
  • به دلیل اینکه این کباب در فر درست میشه, جز غذاهای رژیمی هم محسوب میشه!‬
  • این میزان برای ۴ تا ۶ نفر کافیه!‬

منبع: با ما بخون ، سر آشپز