۲ طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک هویج بدون فر و با فر + طرز تهیه سس پنیر و سیب

دسته بندی: آشپزی ۲ طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک هویج بدون فر و با فر + طرز تهیه سس پنیر و سیب

سرو کیک همراه با یک فنجان نوشیدنی داغ در روزهای سرد سال بیشتر از هر زمان دیگری به دل می‌نشیند. «کیک هویج» از آن‌دسته کیک‌هایی است که کمتر کسی دست رد به سینه یک برش از آن می‌زند. طرز تهیه خوشمزه‌ترین کیک هویج با پنیر خامه‌ای را از سایت آشپزی Live Well بخوانید.

 

مواد لازم برای تهیه کیک هویج بدون فر با کرم پنیر خامه‌ای

 

آرد همه منظوره: ۲ پیمانه (۲۵۰ گرم)

بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری

جوش‌شیرین: ۱ قاشق چایخوری

دارچین: ۱و ½ قاشق چایخوری

پودر زنجفیل: ½ قاشق چایخوری

پودر جوز‌هندی: ¼ قاشق چایخوری

نمک: ½ قاشق چایخوری

روغن مایع: ¾ پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ: ۴ عدد (در دمای اتاق قرار گرفته باشند)

شکر قهوه‌ای سبک: ۱و ½ پیمانه (۳۰۰ گرم)

شکر دانه‌ریز: ½ پیمانه (۱۰۰ گرم)

سس سیب: ½ پیمانه (۱۲۵ گرم)

عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری

هویج رنده شده: ۳ پیمانه (۳۰۰ گرم)

مغز گردو خرد شده: ½ پیمانه

 

مواد لازم برای کرم کیک با پنیر خامه‌ای

 

پنیر خامه‌ای: یک بسته

کره بدون نمک: ½ پیمانه (۱۱۵ گرم)

پودر قند: ۲ پیمانه (۲۴۰ گرم)

عصاره وانیل: ۱ قاشق چایخوری

کره و پنیر را از یک ساعت قبل در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شوند.

 

طرز تهیه کیک هویج با پنیر خامه‌ای

 

۱٫اگر فر ندارید کافی است کف یک قابلمه سایز ۲۲ یا ۲۴ را چرب کنید. بعد از چرب کردن کف قابلمه کمی با دست آرد بپاشید. حالا روی شعله ملایم گاز شعله پخش کن بگذارید، مواد کیک را کف قابلمه بریزید و درب قابلمه را بگذارید. قابلمه را روی شعله پخش کن قرار دهید. ۳۰ دقیقه زمان برای پخت کیک هویج بدون فر کافی است. برای این‌که یک کیک پف کرده با پف خوب داشته باشید درب قابلمه را در ۱۵ دقیقه ابتدایی پخت به هیچ‌وجه برندارید. بعد از ۳۰ دقیقه نوک خلال دندان یا نوک چنگال را به آرامی در کیک فرو کنید. اگر مواد کیک به خلال دندان یا چنگال نچسبید کیک شما آماده است.

۲٫اگر فر دارید کیک هویج را رد فر درست کنید. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم و گرم کنید. دو قالب نچسب برای کیک در نظر بگیرد و روی هر دو مقداری روغن اسپری کنید. می‌توانید کف هر دو قالب را هم با کاغذ روغنی مخصوص پخت کیک و شیرینی بپوشانید.

۳٫ در یک ظرف بزرگ آرد، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین، دارچین، زنجفیل، پودر جوز‌هندی و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۴٫ در یک ظرف بزرگ دیگر تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و هم بزنید. سپس روغن مایع، مغز گردو خرد شده، شکر قهوه‌ای، سس سیب، شکر سفید دانه‌ریز و عصاره وانیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس هویج‌های رنده شده را هم اضافه کنید و باز هم بزنید تا تمام مواد با هم مخلوط شوند.

۵٫ در این مرحله مواد خشک کیک را به تدریج به مواد تر اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یه مایه یکدست حاصل شود. خمیر کیک هویج به دست آمده را در دو قالبی که از قبل آماده کرده بودید بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه قرار دهید. بعد از این زمان برای اطمینان از پختن کامل کیک یک خلال دندان یا نوک چنگال را تا نیمه در قسمت وسط کیک فرو ببرید، اگر نوک خلال دندان یا چنگال تمیز بود و خمیر به آن نچسبیده بود، کیک شما پخته است. قالب‌های کیک را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید کیک کمی خنک شود. ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بعد از درآوردن کیک از فر آن را از قالب جدا کنید.

 

طرز تهیه کرم کیک هویج با پنیر خامه‌ای

 

چه کیک هویج بدون فر درست کنید و چه از فر برای درست کردن آن استفاده کنید یک کرم پنیری خامه‌ای طعم کیک هویج شما را دوچندان می‌کند. برای تهیه کرم کیک هویج با پنیر خامه‌ای در یک ظرف یا غذاساز بریزید. اگر غذاساز یا مخلوط‌کن ندارید از هم‌زن دستی استفاده کنید. پنیر خامه‌ای را آنقدر در غذاساز یا با همزن دستی آنقدر هم بزنید تا صاف و نرم و یکدست شود. حالا کره را اضافه کنید و به مدت ۳۰ ثانیه دیگر هم بزنید تا هر کره و پنیر حسابی با هم ترکیب شوند. پودر قند و عصاره وانیل را هم به مخلوط کره و پنیر اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. کرم به دست آمده را نیم ساعت در یخچال نگهدارید تا خودش را خوب بگیرد.

در مرحله بعد کرم را از یخچال بیرون بیاورید و روی هر دو کیک را با کرم خوب بپوشانید. برای مالیدن کرم روی کیک می‌توانید از کاردک یا یک چاقوی پهن استفاده کنید. کیک را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید و هنگام سرو روی آن را با مغز کردو، کرم شکلاتی یا با مواد دیگر به دلخواه تزیین کنید.

 

طرز تهیه سس سیب یا اپل سس

 

اگر سس سیب آماده پیدا نکردید خودتان در منزل‌ آن را تهیه کنید. این سس خوشمزه و خوش‌طعم که در تهیه بسیاری از کیک و شیرینی‌ها کاربرد دارد طرز تهیه آسانی دارد.

 

مواد لازم برای تهیه سس سیب

 

سیب تازه: ۱ و نیم کیلوگرم

پوست لیموترش: ۴ تکه

آب لیموترش تازه: ۳ قاشق غذاخوری

چوب دارچین : ۱ تکه

شکر قهوه‌ای: ¼ پیمانه

شکر سفید دانه ریز: ¼ پیمانه

آب: ۱ پیمانه

نمک:  ½ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه سس سیب

 

ابتدا سیب‌ها بشورید، پوست بگیرد و به صورت قطعات متوسط خرد کنید. تمام مواد را در یک قابلمه بریزید و روی شعله ملایم گاز بپزید. ۳۰ تا چهل دقیقه زمان برای پختن سیب‌ها کافی است. بعد از پختن سیب‌ها پوست لیمو و چوب دارچین را از سایر مواد جدا کنید. بقیه مواد را در غذاساز یا میکسر بریزید و با هم میکس کنید. سس سیب یا پل سس شما آماده است.

 

منبع: با ما بخون ، مجله کوروش